Poważne ciepło: masło złożone, które dodaje Cajun Flair
Przepis poważne ciepło: masło złożone, które dodaje Cajun Flair może zaspokoić głód kreolski w około 45 minut. Na 43 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz sól i pieprz, seler, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło trójskładnikowe s, Masło Ziołowe Złożone, oraz Masło Złożone Chile.
Instrukcje
W średniej wielkości patelni sauté na średnim ogniu, rozgrzać 1 łyżka masła, i podsmażyć cebulę, seler i papryka, aż całkowicie zmięknie, o 7 do 10 protokół.
Ostudzić i przenieść do miski robota kuchennego. Warzywa przecier na gładką masę.
W misce miksera stojącego, ubij zmiękczone masło na średniej prędkości przez 3 minuty, lub do rozjaśnienia koloru.
Dodać przecier warzywny i sos paprykowy. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać przez kolejną minutę.
Wyłóż arkusz woskowanego papieru i wylej na niego mieszaninę masła. Złóż na wardze papieru, aż masło jest pokryte, i odciągnij, aby uformować masło w kłodę.
Zwinąć resztę papieru i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do zestalenia.