Potrójne Ciasteczka Czekoladowe
Potrójne ciasteczka czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 50. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka brązowego cukru, chipsy czekoladowe, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Triple Peanut Triple Chocolate Chip Cookies, Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Potrójne Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W ciężkim średnim rondlu na małym ogniu roztopić 2 łyżki. masło z półsłodką czekoladą, mieszając, aż będzie gładkie.
Przełożyć do miski i lekko ostudzić.
Mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól przesiać na pergamin. Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, pokonaj pozostałe 8 łyżek. masło z cukrem do światła, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość do średnio-niskiej i dodaj jajka 1 na raz, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. (Ciasto będzie wyglądało na zsiadłe.) Ubić w roztopionej mieszaninie czekolady i wanilii, aż będzie gładka. Na najniższej prędkości miksera, wymieszać mieszaninę mąki, a następnie kawałki czekolady mlecznej.
Drop przez łyżki 2 cali od siebie na blach do pieczenia i piec, aż krawędzie są twarde, 10 do 12 protokół, obracanie arkuszy z przodu do tyłu i od góry do dołu w połowie.
Ostudzić na arkuszach na stojakach z drutu przez 5 minut, a następnie usunąć ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
W żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą (nie pozwól, aby woda się zagotowała) roztopić białe kawałki czekolady ze skracaniem, mieszając do uzyskania gładkości.
Wyjąć miskę z patelni i lekko ostudzić mieszaninę. Połowę każdego ciastka zanurzyć w mieszaninie białej czekolady, pozwalając nadmiar kapać.
Umieścić na woskowanym papierze lub pergaminie i odstawić, aż czekolada ustawi.