Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Potpies wołowe ze skórką Cheddar-Stout. Jedna porcja tego dania zawiera około 43g białka, 47g tłuszczu i w sumie 781 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 443 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, soli, porów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mocne piwo, możesz podążać za tym daniem głównym z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Mielona wołowina nie-garnki ze skórką Kminkowo-solną, Ciasto wołowo-grube ze skórką owsianą i śmietankową, oraz Duszone krótkie żeberka, grube i ziemniaczane Potpies dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zrób ciasto: wymieszaj mąkę i drobną sól w robocie kuchennym, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Drobna
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj masło i ser i pulsuj, aż mieszanina będzie wyglądać jak Gruboziarnisty posiłek z kawałkami masła wielkości groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Skrop w 6 łyżkach piwa i puls do połączenia. Ściśnij ciasto między palcami; jeśli nie zachowuje swojego kształtu, pulsuj do 1 łyżki piwa. Ciasto wklepać w krążek, zawinąć w folię i przechowywać w lodówce do twardości, co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
W międzyczasie przygotuj nadzienie: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w dużej misce wrzuć wołowinę, mąkę, 1 1/4 łyżeczki koszernej soli i pieprz do smaku. Rozpuść masło w holenderskim piekarniku lub dużym żaroodpornym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodaj wołowinę i gotuj, od czasu do czasu mieszając, aż się zrumieni, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodaj piwo i 2 szklanki wody, zeskrobując wszelkie zrumienione kawałki z dna garnka. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć, przełożyć do piekarnika i dusić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj pory, marchewkę i seler do garnka i kontynuuj duszenie, jeszcze 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
W międzyczasie połóż sześć 10-uncjowych kokilek na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Rozwałkuj ciasto między 2 lekko posypanymi mąką arkuszami pergaminu na prostokąt o wymiarach 10 na 15 cali; pokroić na sześć 5-calowych kwadratów. Zrób kilka szczelin na środku każdego kwadratu, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Wyjmij nadzienie z piekarnika i zwiększ temperaturę do 375 stopni F. dopraw nadzienie solą i pieprzem i podziel między kokilki (może pozostać trochę nadzienia). Ułóż każdy kwadrat ciasta, dociskając krawędzie do kokilki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Posmaruj ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12
Piecz, aż skórka będzie chrupiąca i złocistobrązowa, 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Odstaw na około 10 minut przed podaniem. Zdjęcia Anna Williams