Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem

Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem
Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym wędzonym łososiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Jeśli masz wodę, ziemniaki Yukon gold, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziki łosoś Królewski z suszonymi wiśniami i wędzonymi migdałami Beurre Noisette, Jajka Faszerowane Łososiem Wędzonym, oraz Jajka faszerowane wędzonym łososiem i kawiorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wino, szalotkę i ocet do zagotowania w ciężkim małym rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć patelnię z ognia i przykryć. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 4 godziny do przodu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odstawić w temperaturze pokojowej.Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Umieścić każdy ziemniak na osobnym arkuszu folii, posypać solą morską i szczelnie owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Piec do miękkości, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć folię; ostudzić do ogrzania, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Przeciąć wzdłuż na pół. Miąższ miąższu miski o średniej grubości, pozostawiając skorupę ziemniaka o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać 2 łyżki masła i mleka do ziemniaków w misce; mash dobrze. Wymieszać śmietanę i 3 łyżki zielonej cebuli. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 2 godziny do przodu. Luźno przykryć muszle i wypełnienie osobno i odstawić w temperaturze pokojowej. Przepłukać skorupy ziemniaków, a następnie napełnić, w kuchence mikrofalowej w odstępach 20-sekundowych, aż do ogrzania. Wędzonego łososia wymieszać do nadzienia, doprawić solą morską i pieprzem. Kopiec wypełniający muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Miejsce 1/4 szklanki wody i filety z łososia w ciężkiej dużej patelni; posypać solą i pieprzem. Przykryć; paruj na średnim ogniu, aż łosoś będzie po prostu nieprzezroczysty w środku, około 3 minut.Tymczasem rewarm wino szalotka redukcji na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
RedukcjaRedukcja
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać pozostałe 8 łyżek masła, 1 łyżkę na raz, ubijając do rozpuszczenia każdego z nich przed dodaniem następnego; kontynuować ubijanie, aż beurre rouge będzie gęsty (nie przegrzewać, bo sos może się oddzielić). Doprawić solą i pieprzem.Łyżka sosu na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Ziemniaki umieścić na 1 stronie; posypać pozostałą zieloną cebulą. Na każdym talerzu ułożyć 2 paski łososia na sosie; posypać pieprzem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn