Posypka Smash Cake
Posypka Smash ciasto może być tylko deser szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 343 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz betty whipped fluffy lukier, Betty candy sprinkles, Betty Cake mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Posypka Smash Cake, Dye-Free Sprinkles Smash Cake, oraz Wiosenne Ciasto Z Posypką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cali za pomocą sprayu do skracania lub gotowania i umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu, aż gładka.
Miejsce 1 3/4 szklanki ciasta do bochenka patelni. Łyżka pozostałego ciasta do kubków muffin.
Piec Bochenek ciasto 35 do 40 minut i babeczki 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać Bochenek ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Wykończenia zaokrąglony top off Bochenek ciasta.
Ciasto pokroić na pół w poprzek.
Umieść połowę ciasta bochenkowego pokrojonego bokiem na talerzu.
Rozłóż ściętą stronę lukrem. Wierzch z pozostałą połową ciasta bochenkowego, ściąć bok w dół.
Boki mrozu i wierzch ciasta z lukrem.
Wytnij numer z woskowanego lub gotującego papieru pergaminowego i umieść na wierzchu lukru (szablon można znaleźć pod wskazówkami poniżej). Przykryj ciasto posypką, używając arkusza ciastek z bokami, aby złapać luźne posypki. Delikatnie podnieś numer off ciasto i gładkie lukier. Użyj pozostałego lukru do mróz babeczki.