Posypka Smash Cake

Posypka Smash Cake
Posypka Smash ciasto może być tylko deser szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 343 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz betty whipped fluffy lukier, Betty candy sprinkles, Betty Cake mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Posypka Smash Cake, Dye-Free Sprinkles Smash Cake, oraz Wiosenne Ciasto Z Posypką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cali za pomocą sprayu do skracania lub gotowania i umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Miejsce 1 3/4 szklanki ciasta do bochenka patelni. Łyżka pozostałego ciasta do kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec Bochenek ciasto 35 do 40 minut i babeczki 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać Bochenek ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Wykończenia zaokrąglony top off Bochenek ciasta.
6
Ciasto pokroić na pół w poprzek.
7
Umieść połowę ciasta bochenkowego pokrojonego bokiem na talerzu.
8
Rozłóż ściętą stronę lukrem. Wierzch z pozostałą połową ciasta bochenkowego, ściąć bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
9
Boki mrozu i wierzch ciasta z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
10
Wytnij numer z woskowanego lub gotującego papieru pergaminowego i umieść na wierzchu lukru (szablon można znaleźć pod wskazówkami poniżej). Przykryj ciasto posypką, używając arkusza ciastek z bokami, aby złapać luźne posypki. Delikatnie podnieś numer off ciasto i gładkie lukier. Użyj pozostałego lukru do mróz babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn