Posole z indykiem i Chipotle w kształcie serca Gorditas

Posole z indykiem i Chipotle w kształcie serca Gorditas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Posole z indykiem i Chipotle Gorditas w kształcie serca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 786 kalorii, 53g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka Poblano chiles, masa harina, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza W Kształcie Serca, Heart Shaped Pie Pops, oraz Ciasteczka W Kształcie Serca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować gorditas, połącz pierwsze 4 składniki. Wymieszać w wodzie, 1 1/2 łyżki oleju i chipotle chile. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
CiastoCiasto
WodaWoda
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Pokrój ostrym (1 1/2 cala) foremką do ciastek w kształcie serca na 12 gorditas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
4
Ułożyć gorditas na blasze pokrytej sprayem do gotowania; wyrzucić resztki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut. Rezerwa 6 gorditas do innego użytku; przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do 1 tygodnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować posole, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
8
Połączyć indyka i 1 łyżkę sosu adobo, rzucając dobrze do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS AdoboSOS Adobo
Cała TurcjaCała Turcja
9
Dodaj mieszaninę indyka na patelnię; smażyć 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Połącz 1/4 szklanki bulionu i 1 łyżkę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
11
Dodaj mieszankę bulionu, pozostały bulion, hominy, i Poblano chiles na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
HominyHominy
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Wyjąć 2 1/2 szklanki posole do innego użycia; przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy.
13
Ułóż 6 gorditas na górze posole na patelni; przykryć i gotować 5 minut. Łyżka 1 1/4 szklanki posole do każdego z 2 miski, i góry każdej porcji z 3 gorditas.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
14
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn