Por Cytrynowy Pieczony Kury Kornwalijskie
Por cytrynowy pieczony kury kornwalijskie to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Ten przepis zawiera 4 porcje z 949 kalorii, 79g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Za 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kury rock cornish, przyprawy do drobiu, cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 90%, to danie jest ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kury rozmarynowo-cytrynowe z pieczonymi ziemniakami, Pieczona Cytryna Migdałowa Kury Kornwalijskie {Wolnowar}, oraz Pieczona Cytryna Migdałowa Kury Kornwalijskie {Wolnowar}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść kury w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali. Każdą kurę nadziewać 1 połową cytryny i 1/4 pokrojonego pora, a następnie posypać przyprawami.
Piec w temperaturze 350 stopni F 9175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy kury się ugotują i soki będą klarowne.
Odstaw na 10 minut, a następnie usuń cytrynę i pory.