Poncz Rumowy Anejo
Poncz rumowy Anejo może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 42 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jeśli masz Bittersy angostura, piwo imbirowe, pomarańczowe curaçao i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czerwone Enchiladas Z Queso Añejo, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Poncz Rumowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym dzbanku wymieszaj sok z limonki, rum, orange Curaçao i Bittersy Angostura. W tym momencie poncz można przykryć i schłodzić do 4 godzin.
Gdy będzie gotowy do podania, dodaj lód i piwo imbirowe, aby uderzyć mieszaninę i delikatnie wymieszać.
Podawać w szklankach wypełnionych lodem, udekorowanych plasterkami pomarańczy.