Pomidorowo-Bazyliowy Budyń Chlebowy
Pomidorowo-bazyliowy budyń chlebowy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka parmezanu, pomidorów winogronowych, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny Pomidorowy Budyń Chlebowy Bazylia # LoveMySilk, Bakłażan Pomidor Bazylia Budyń Chlebowy (Bezmięsny Poniedziałek), oraz Pomidor Bazylia Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnianie: umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 9 przez 13 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Dodać kostki chleba i odstawić.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek. Gotować, stale mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Dodać pomidory i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować, aż lekko miękkie, o 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z bazylią.
Wlać mieszankę pomidorową i parmezan na kostki chleba i dobrze połączyć.
Krem: w dużej misce ubić jajka, mleko, sól i pieprz, aż będą gładkie.
Wlać krem na mieszaninę chleba i delikatnie wrzucić do herbu.
Piec, aż lekko nadmuchany i złoty, o 25 do 30 protokół.
Wyjąć budyń z piekarnika i ostudzić przez 5 minut.
Pokroić w kliny i podawać.