Pomidor i Mozzarella Bruschetta z olejem bazyliowym

Pomidor i Mozzarella Bruschetta z olejem bazyliowym
Pomidor i Mozzarella Bruschetta z olejem bazyliowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,34 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać roma pomidory, czosnek, mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Mozzarella Pomidor Bazylia Bruschetta, Pomidor, Bazylia I Mozzarella Bruschetta, oraz Mozzarella, Bazylia, Pomidor Grillowany Ser Bruschetta.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: sitko, mały krążek lub słoik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Pomidory pokrojone w kostkę układamy na ręczniku VIVA i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Odstawić na 20 minut.
3
Wyjąć do miski i wymieszać z mozzarellą i octem. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić w temperaturze pokojowej podczas opiekania chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
Ułóż kromki chleba na blasze w jednej warstwie i piecz, aż krawędzie będą złote, obracając chleb w połowie. Jedną stronę chleba tostowego natrzeć surowym czosnkiem. Aby złożyć, umieść kopiec mieszanki pomidorowej na plastrach i skropić olejem bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podawać natychmiast. Przygotowanie oleju bazyliowego: doprowadzić rondel z wodą do wrzenia. Napełnij miskę lodowatą wodą. Wrzuć liście bazylii do wrzącej wody i zanurz je na 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wyjmij je do łaźni lodowej za pomocą pająka lub łyżki szczelinowej. Pracuj szybko. Nie chcesz liści bazylii we wrzącej wodzie zbyt długo. Blanszowanie liści, a następnie szokowanie ich w lodowatej wodzie zachowa jasny zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Bazylia wyjąć z wody i wycisnąć do sucha za pomocą ręczników VIVA. Chcesz bazylii tak suche, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
9
Bazylia wyjąć do blendera z olejem. Puree, aż mieszanina jest dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Umieść sitko w misce. Zwilż ręcznik VIVA wodą i ułóż ręcznik wewnątrz Sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Olej bazyliowy wlać do sitka. Potrzeba trochę czasu, aby olej się przecedził. Być może trzeba go delikatnie wycisnąć, aby pomóc wzdłuż oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
12
Wlej przesączony olej bazyliowy do szyi małego krążka lub małego wysterylizowanego słoika. Przykryć słoik lub cruet szczelnie i przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu czterech dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn