Pomarańczowy Teriyaki Wołowina z makaronem
Pomarańczowa wołowina Teriyaki z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz strąki grochu snap, polędwicę wołową, makaron jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Wołowy Teriyaki, Makaron Wołowy Teriyaki, oraz Wołowina z brokułami Teriyaki i makaronem Ramen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni 2 do 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy.
Usuń wołowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj bulion, sos stir-fry, Marmolada i czerwona papryka na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać w strąkach grochu i makaronem; zmniejszyć ogień do średniego. Przykryć i gotować około 5 minut lub do makaronu są miękkie.
Wymieszać z wołowiną. Gotować odkryte 2 do 3 minut lub aż sos jest lekko zagęszczony.