Przepis na Polędwiczki z indyka w panierce chrzanowej można przygotować w około 35 minut. Za 2,39 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 30 g białka i 6 g tłuszczu. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka papryki, majonezu, jogurtu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 30%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Marynowane polędwiczki z indyka, Pieczone polędwiczki z indyka i Jesienne polędwiczki z indyka.
Instrukcje
1
Połącz majonez i chrzan; rozłożone na indyku. W płytkim naczyniu wymieszaj bułkę tartą, pietruszkę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Chrzan Pospolity
2 łyżki Kiszonej Kapusty, Dobrze Odsączonej I Posiekanej
Rozdrobniona Mozzarella, Do Dekoracji, Opcjonalnie
1 Do 2 łyżek Posiekanych Pimientos
1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
2
Obtocz indyka w mieszance okruchów, tak aby był panierowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego