Polędwiczki wołowe z kawą z kremem Dijon
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Polędwica wołowa z kawą z kremem Dijon może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka gałązek tymianku, liście sałaty, pełnoziarniste bułki obiadowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Balsamiczny Dijon Crusted Polędwica Wołowa, Polędwiczki wieprzowe Panko z sosem śmietanowym Dijon, oraz Polędwica Wołowa Po Kawie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. w małej misce wymieszaj granulki kawy, pieprz i 1/4 łyżeczki soli.
Posypać równomiernie wszystkie strony wołowiny.
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół. Włączyć wołowinę; gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż bardzo ciemnobrązowy.
Umieść wołowinę w 9-calowej patelni kwadratowej (lub patelni z głębokim naczyniem). Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka była w środku wołowiny.
Piec 25 do 30 minut lub aż termometr odczyta 60°.
Odstawić 5 minut. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Tymczasem w małej misce wymieszaj musztardę, majonez i 1/2 łyżeczki soli. Okładka; przechowywać w lodówce Dijon krem do czasu serwowania.
Aby służyć, pokroić wołowinę na 12 cienkich plasterków; każdy plaster pokroić na pół.
Na każdej kromce chleba ułożyć 1 kawałek sałaty; na wierzchu każdy z plasterkiem wołowiny i łyżeczką śmietany.
Dekoruj gałązkami pietruszki.