Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami
Przyprawione polędwiczki wieprzowe z jabłkami smażone może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, jabłko galan, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami, Throwback Thursday: przyprawiona Polędwica wieprzowa w / jabłka smażone, oraz Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 5 składników; posyp mieszankę przypraw równomiernie wieprzowiną. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Roztopić masło na patelni; zawirować do pokrycia.
Dodaj plasterki jabłka, 1/3 szklanki szalotki, i 1/8 łyżeczka soli; smażyć 4 minuty lub aż jabłko zacznie brązowieć.
Dodaj jabłecznik na patelnię i gotuj przez 2 minuty lub aż jabłko będzie chrupiące-delikatne. Wymieszaj liście tymianku.
Podawać mieszankę jabłkową z wieprzowiną.