Polędwiczki wieprzowe z marmoladą paprykową

Polędwiczki wieprzowe z marmoladą paprykową
Polędwiczki wieprzowe z marmoladą paprykową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina, ostry sos, przyprawy irvine pieczony czosnek pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem, pieczoną papryką, pieczarkami i parmezanem, Polędwica wołowa z papryką z marmoladą Kumkwatową, oraz Polędwiczki Wieprzowe Marmolada.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Na dużej patelni podsmażyć 2 łyżki oleju z pestek winogron i podsmażyć schab ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Przełożyć wieprzowinę na patelnię i natrzeć przyprawą czosnku pieprzowego. Powoli piecz w piekarniku, aż do przetargu widelca, 45 minut do 1 godziny. Odstawić schab na 8 do 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
SchabSchab
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podczas gdy wieprzowina jest w piekarniku, rozpocząć marmoladę. Na gorącej patelni, rozgrzać cebulę, papryka czerwona i papryka pomarańczowa (rozgrzać je do sucha bez oleju) przez około 3 protokół. Chodzi o to, aby usunąć płyn z cebuli, poprzez " pocenie ich."
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Dodać miód, ocet, wino, ostry sos i sos żurawinowy, i dobrze wymieszać. Zmniejszyć na średnim ogniu, aż nie ma cieczy w lewo na patelni i marmolady mieszaniny jest lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Aby chleb czosnkowy, roztopić masło w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
7
Dodać czosnek i delikatnie gotować, aż zacznie mięknąć. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i łyżka nawet ilości mieszanki czosnek-olej-masło na każdym kromce. Po wyjęciu wieprzowiny z piekarnika na odpoczynek, krótko tostować chleb czosnkowy w piekarniku. Polędwicę wieprzową pokroić w plasterki i złożyć przystawkę układając medalion wieprzowy i niewielką ilość Marmolady na każdym kawałku grzanki czosnkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Rutini trębacz Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Rutini Trębacz Malbec
Rutini Trębacz Malbec
Jasny fioletowy czerwony, uwodzicielski owocowy śliwkowy aromat i profil przyprawowy (cynamon, kardamon, czarny pieprz). czerwone wino ma świetne ciało, a jego żywa struktura podkreśla intensywne taniny z aksamitnym posmakiem.Idealne połączenia obejmują mięso z grilla, dania z jagnięciny, empanadas lub ryby słodkowodne.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn