Polędwiczki wieprzowe z grzybami i koprem
Polędwiczki wieprzowe z grzybami i koprem włoskim to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 190 kalorii, 32G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz borowiki, polędwiczki wieprzowe, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Koprem Włoskim.
Instrukcje
Grzyby i nasiona kopru włoskiego połączyć w maszynce lub młynku do przypraw; proces aż drobno zmielone.
Połącz sól i czosnek, aby uzyskać pastę. Wieprzowinę natrzeć pastą czosnkową; posypać mieszanką grzybową.
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Umieść patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 425 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (medium) lub pożądany stopień doneness.
Przełożyć wieprzowinę na patelnię z galaretką i odstawić na 10 minut.
Umieść wieprzowinę na desce do krojenia, rezerwując soki na patelni z galaretką.
Połącz zarezerwowane soki i bulion w patelni żeliwnej; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Mieszankę bulionu skropić wieprzowiną.