Polędwiczki Wieprzowe Tajskie Curry
Przepis polędwiczki wieprzowe tajskie Curry może zaspokoić swoje azjatyckie pragnienie w okolicy 25 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,85 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, cukinię, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Curry, Polędwiczki Wieprzowe Z Zielonym Curry, oraz Klon Curry Polędwiczki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu 4-quart, dodać cebulę, paprykę, cukinię i czerwoną bazę curry i gotować, mieszając, przez 3 minuty. Wymieszać z brązowym cukrem i sosem rybnym; miarka kremowy top off mleka kokosowego (około 1 szklanka) i dodać do mieszanki cebuli z wodą. (Wyrzucić przezroczysty płyn na dno puszki lub zarezerwować do innego użytku.) Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać pokrojoną wieprzowinę, powrócić do dusić na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina jest po prostu gotowane przez, O 8 protokół.
Na wierzch posypać orzeszki ziemne i udekorować gałązkami kolendry.