Polędwiczki Wieprzowe Po Burgundzku

Polędwiczki Wieprzowe Po Burgundzku
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Burgund polędwiczki wieprzowe może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 47g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.45 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brown gravy mix, cebula, pieprz mielony, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 587 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest super. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Po Burgundzku, Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Burgundzkim Pieprzowym, oraz Zdrowsze Karnisze wieprzowe z polędwicą wieprzową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść wieprzowinę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali i posyp mięso solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Wierzch z cebulą i selerem, i wlać wino na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Po zakończeniu pieczenia wyjąć mięso z naczynia do pieczenia i umieścić na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlać sos do naczynia do pieczenia z winem i sokami do gotowania i mieszać do zgęstnienia. Mięso pokroić i przykryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn