Polędwica Wołowa Z Sosem Henry Bain
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać polędwicy wołowej z sosem Henry Bain spróbować. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, masło, sos chili, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Hickory Grillowana Wołowina z sosem Henry Bain, Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, oraz Polędwica wołowa z sosem balsamicznym.
Instrukcje
Proces chutney w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Dodać ketchup i kolejne 4 składniki, i proces aż do mieszania. SOS schłodzić co najmniej 2 godziny.Wymieszać masło, sól i pieprz; natrzeć polędwicę.
Umieść na lekko nasmarowanym stojaku w patelni z żelkotem. (Złóż pod wąskim końcem polędwicy, aby zmieścić się na stojaku.)
Piec w temperaturze 500 przez 30-35 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji polędwicy 145 (średnio Rzadki). Luźno przykryć polędwicę folią aluminiową i odstawić na 15 minut przed podaniem.
Polędwiczki podawać z sosem i roladkami obiadowymi.Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Chutney majora Greya i A.