Sałatka Jabłkowo-Pomarańczowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki jabłkowo-pomarańczowej. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jabłko, miód, jabłko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka jabłkowo-pomarańczowa, Sałatka z marmoladą jabłkowo-pomarańczową, oraz Energetyzująca Sałatka Z Buraków, Jabłek I Pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij końce pępka i krew pomarańczy, a następnie odetnij skórkę i biały rdzeń. Pracując nad miską, przeciąć po obu stronach każdej membrany nożem do parkowania, aby usunąć segmenty, umożliwiając im spadek do miski. Wyrzucić wszelkie nasiona. Wyciśnij sok z membran do małej miski (powinieneś mieć około 1 szklanki soku).
Przynieś zarezerwowany sok pomarańczowy, miód i imbir na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż syropy, 8 do 10 protokół.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia; Odrzuć imbir. Wrzucić Syrop z pomarańczy i jabłek.