Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue

Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue
Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 41 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory koktajlowe, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue, Polędwica Wołowa Z Pieczoną Szalotką, oraz Polędwica wołowa z szalotką i glazurą z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż pomidory i szalotki na osobnych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Dodaj 1/2 szklanki wina, 2 łyżki oliwy i 2 gałązki tymianku do pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
PomidorPomidor
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek i 2 gałązki tymianku do szalotki. Pomidory i szalotki doprawić solą i pieprzem, dobrze wrzucić i rozprowadzić w równych warstwach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeży Tymianekświeży Tymianek
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Piec około 40 minut, aż pomidory i szalotka będą bardzo miękkie. Odrzuć tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Zwiększ temperaturę piekarnika do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Polędwicę doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni żaroodpornej, podgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj polędwicę i gotować na dużym ogniu, aż rumiane, 4 protokół. Obróć polędwicę i gotuj przez 3 minuty.
9
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 10 minut. Polędwicę obrócić i smażyć przez 10 minut dłużej, aż termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część mięsa zarejestruje 125 dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieś polędwicę na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 10 minut.
11
Wylać tłuszcz na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki wina i gotować, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie się rumiane kawałki, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
13
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj pomidory, szalotki i ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Pokrój wołowinę o grubości 1/3 cala i przenieś na talerze; łyżka pomidorów, szalotki i sos na wierzchu. Kropka z serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
SerSer
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn