Polędwica Wołowa Supreme
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj polędwicę wołową Supreme. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 39g tłuszczu i w sumie 493 kalorii. Za $4.88 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga dodatkowego bulionu wołowego, koncentratu pomidorowego, masła i tymianku. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwica Z Indyka Supreme, Wołowina Nachos Supreme, oraz Wołowina Nachos Supreme.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Umieść wołowinę w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj połowę marynaty. Uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę na sos.
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Polędwicę ułożyć na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 45-60 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Do sosu na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na maśle do miękkości. Mieszaj mąkę, aż się zmiksuje; stopniowo dodawaj zarezerwowaną marynatę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.