Polędwica wołowa pieczona z tymiankiem

Polędwica wołowa pieczona z tymiankiem
Pieczona polędwica wołowa z tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 413 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Jeśli masz polędwicę wołową w środkowej części, sól morską, ser romano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Pieczarkami I Tymiankiem, Polędwica Wołowa Z Rozmarynem Pieczona, oraz Ugotuj książkę: Carpaccio z polędwicy wołowej z tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmielić ziarna pieprzu i wymieszać z solą i liśćmi tymianku.Natrzyj wołowinę lekko z odrobiną oliwy z oliwek, a następnie natrzyj mieszankę na całej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
PieprzPieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WołowinaWołowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Podgrzej żeliwny grill panuntil bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieścić wołowinę na patelni i zapiekać ze wszystkich stron, a następnie przesunąć z patelni i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Użyj długiego, ostrego noża, aby pokroić wołowinę tak cienko, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Umieść plasterki na desce i naciśnij je płaską stroną ostrza noża, aby spłaszczyć każdy plasterek i uczynić go większym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Talerze do serwowania przykryć wołowiną. Doprawić, a następnie skropić połową soku z cytryny. Liście i kiełki sałaty wrzucić z odrobiną oleju i trochę więcej soku z cytryny. Rozsypać liście na wierzchu, a następnie ogolić ser na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KiełkiKiełki
SerSer
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Skropić trochę oliwą i podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
8
Z Wołowiny: I Inne Sprawy Bydlęce. Tekst © 2009 John Torode; zdjęcia © 2008 Jason Lowe . Opublikowane przez Taunton Press, Inc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn