Polędwica Wołowa Pieczona Z Pieprzem

Polędwica Wołowa Pieczona Z Pieprzem
Ten przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Polędwica wołowa z pieprzem z Gremolatą, oraz Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Polędwicę ułożyć na stojaku do pieczenia.
4
Obficie posypać koszerną solą i cukrem, co pogłębi pikantne smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Nacisnąć pokruszone ziarna pieprzu na całej powierzchni mięsa. Włóż termometr do mięsa i umieść w piekarniku, aż wołowina zarejestruje 120 do 125 stopni F dla średnio rzadkich / rzadkich. Wołowina będzie prawdopodobnie gotować w 20 do 25 minut, w zależności od temperatury, zanim trafi do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Podczas pieczenia mięsa, roztopić masło z czosnkiem na małej patelni, i pozostawić masło do lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8
Wyjmij mięso po zakończeniu i polej delikatnie masłem czosnkowym (powinno skwierczeć, gdy uderzy w mięso). Mięso luźno przykryć folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn