Polędwica Wołowa Pieczona Z Pieprzem
Ten przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Polędwica wołowa z pieprzem z Gremolatą, oraz Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Polędwicę ułożyć na stojaku do pieczenia.
Obficie posypać koszerną solą i cukrem, co pogłębi pikantne smaki.
Nacisnąć pokruszone ziarna pieprzu na całej powierzchni mięsa. Włóż termometr do mięsa i umieść w piekarniku, aż wołowina zarejestruje 120 do 125 stopni F dla średnio rzadkich / rzadkich. Wołowina będzie prawdopodobnie gotować w 20 do 25 minut, w zależności od temperatury, zanim trafi do piekarnika.
Podczas pieczenia mięsa, roztopić masło z czosnkiem na małej patelni, i pozostawić masło do lekko brązowy.
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Wyjmij mięso po zakończeniu i polej delikatnie masłem czosnkowym (powinno skwierczeć, gdy uderzy w mięso). Mięso luźno przykryć folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem.