Polędwica Wołowa
Polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jeśli masz sól, polędwica wołowa, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, Polędwica Wołowa, oraz Polędwica wołowa z Cezarem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Wyciąć nadmiar tłuszczu z mięsa.
Umieść mięso na półce w płytkiej patelni do pieczenia, składając pod cienkim końcem mięsa dla równej grubości. Natrzeć czosnkiem, posypać mąką i solą. Top z boczkiem.
Piec 45 min. do 1 godziny lub do 66°.
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 min. lub do średniej doneness (160F) przed krojeniem. Tymczasem, gotować grzyby na maśle w dużej patelni do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Podawać mięso posypane grzybami.