Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa

Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa
Pomarańczowy glazurowane polędwiczki wieprzowe może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 232 kalorie, 25g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku pomarańczowego, sos sojowy, Marmolada pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa, Polędwica Wieprzowa Szkliwiona Pomarańczowo-Żurawinowa, oraz Chile-Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść polędwiczki w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Wymieszać pozostałe składniki; wieprzowina nad wieprzowiną i worek uszczelniający. Marynować w lodówce przez 2 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i wyrzucić marynatę. Pieczeń wieprzowa przez około 20 minut, lub aż temperatura wewnętrzna mierzona za pomocą termometru natychmiastowego odczytu osiągnie 155-160 stopni F. pokrój, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn