Polędwica Stroganoff
Polędwica Stroganoff wymaga około 30 minut od początku do końca. Przepis ten służy 6. To danie główne ma 362 kalorie, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz olej roślinny, mieszankę przypraw z gulaszu wołowego, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Polędwica Stroganoff, Wołowina Stroganoff - pierwotnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ta ulubiona rodzina w moim domu, oraz Top Polędwiczka Hot Pot podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć mieszankę przypraw i wodę; odstawić. Na dużej patelni podsmażyć wołowinę w oleju, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Dodać grzyby i mieszankę przypraw. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać ze śmietaną i groszkiem; podgrzać (nie gotować).
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon są moimi ulubionymi stekami. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Aromaty czarnej wiśni, podłogi leśnej, lavendaru, maliny, graham cracker, płatka róży i wanilii. Smaki wiśni, czerwonej porzeczki, żurawiny, ziemi, kakao, minerału.