Polędwica Stroganoff

Polędwica Stroganoff
Polędwica Stroganoff wymaga około 30 minut od początku do końca. Przepis ten służy 6. To danie główne ma 362 kalorie, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz olej roślinny, mieszankę przypraw z gulaszu wołowego, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Polędwica Stroganoff, Wołowina Stroganoff - pierwotnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ta ulubiona rodzina w moim domu, oraz Top Polędwiczka Hot Pot podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć mieszankę przypraw i wodę; odstawić. Na dużej patelni podsmażyć wołowinę w oleju, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać grzyby i mieszankę przypraw. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać ze śmietaną i groszkiem; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon są moimi ulubionymi stekami. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Aromaty czarnej wiśni, podłogi leśnej, lavendaru, maliny, graham cracker, płatka róży i wanilii. Smaki wiśni, czerwonej porzeczki, żurawiny, ziemi, kakao, minerału.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn