Polewa Z Rumianego Masła

Polewa Z Rumianego Masła
Rumiane masło lukier może być tylko lukier szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1669 kalorii, 2G białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.93 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, wanilię, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, Babeczki toffi z polewą z rumianego masła, oraz Placki Dyniowe Z Rumianym Lukrem Maślanym.

Instrukcje

1
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i gotować, stale mieszając, aż masło zmieni kolor na złoty, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W misce ubić cukier cukierniczy, rumiane masło, mleko i wanilię, aż osiągnie się konsystencję lukru, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn