Polewa Kompotu Jagodowego

Polewa Kompotu Jagodowego
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, polewa z kompotu jagodowego może być super bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 18 porcji z 102 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako sos w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i podnieś maliny, skrobię kukurydzianą, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zdrowa Polewa Kompotu Jagodowego, Kompot z rabarbaru truskawkowego z polewą z Macy, oraz Ulubione przez fanów babeczki z potrójnym sernikiem jagodowym z polewą śmietanową, mieszanym kompotem jagodowym, świeżą bitą śmietaną, skórką Graham Cracker.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Dodaj wodę, sok z cytryny i syrop. Dodaj jagody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
JagodyJagody
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać natychmiast lub przenieść do pojemników zamrażarki. Można zamrozić do 3 miesięcy.
3
Aby użyć mrożonego sosu: rozmrozić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
4
Włożyć do rondla i podgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn