Polewa Czekoladowa I
Lukier czekoladowy mogę być tylko lukrem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 445 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, oraz Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietany.
Dodaj kakao, sól i wrzącą wodę, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać cukier puder i ubijać, aż lukier osiągnie konsystencję do smarowania. Jeśli lukier wydaje się zbyt gęsty, dodać wodę. Jeśli wydaje się zbyt cienki, dodaj cukier puder.
Rozłóż na schłodzonych ciasteczkach, takich jak matowe czekoladowe gadżety orzechowe.