Polewa Buttercrunch

Polewa Buttercrunch
Topping Buttercrunch to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, masło, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Maca Buttercrunch, Czekoladowy Toffi Buttercrunch, oraz Masło orzechowe z Fleur de Sel.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 3 szklanki pokruszonych płatków kukurydzianych, 1 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan, 1/2 szklanki mocno zapakowanego jasnobrązowego cukru i 1/4 szklanki roztopionego masła do wymieszania. Przechowywać w zamrażarce w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
MasłoMasło
ZbożaZboża
2
Uwaga: Ta mieszanka jest również pyszne z dyni i owoców, takich jak jabłka; wystarczy posypać go podczas ostatnich 10 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash ZimowySquash Zimowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
OwoceOwoce
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn