Messy Polenta: Polenta Pasticciatan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 16G tłuszczu i w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, borowiki, parmigiano-reggiano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Polenta Pasticciata, Polenta" Pomieszana", Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami Parmezanowymi / Polenta łatwa, oraz Croste Di Polenta Con Cicoria (Skórka polenta z duszonym Chico.
Instrukcje
1
W rondlu o średnicy od 12 do 14 cali na średnim ogniu podgrzej oliwę z oliwek, aż będzie gorąca, ale nie wędzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj kawałki cielęciny i podroby i gotuj, aż równomiernie się zrumienią ze wszystkich stron, około 10 do 15 minut.
Dodaj cebulę, marchewkę, seler i pietruszkę i gotuj, aż warzywa zaczną mięknąć, około 5 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj pomidory i wino i rozbij pomidory grzbietem łyżki. Dostosuj przyprawę. Zmniejsz ogień, aby mieszanina delikatnie gotowała się na wolnym ogniu, aż wino wyparuje, około 10 minut. W międzyczasie z grubsza posiekaj odtworzone grzyby. Gdy ragu gotuje się przez 10 minut, dodaj posiekane grzyby i pozwól, aby mieszanina gotowała się przez kolejne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pokrój schłodzoną polentę na 1/2 cala kwadratów. Lekko posmaruj masłem szklaną lub ceramiczną blachę do pieczenia o wymiarach 9 na 9 na 3 cale. Użyj 1/3 polenty, aby przykryć dno patelni warstwą kwadratów leżących obok siebie. Przykryj 1/2 ragu cielęcego i grzybowego, a następnie przykryj warstwą 1/4 Parmigiano-Reggiano. Zacznij od kolejnej warstwy kwadratów polenty, zwieńczonej 1/2 mieszanki wątróbki drobiowej, zwieńczonej 1/4 Parmigiano-Reggiano. Powtórz od pierwszej warstwy polenty, kończąc na Parmigiano-Reggiano na wierzchu ragu z wątróbki drobiowej. W razie potrzeby zetrzyj trochę Parmigiano-Reggiano na wierzchu.
W 3-litrowym rondlu podgrzej wodę i sól do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Skrop polentą cienkim strumieniem, ciągle ubijając, aż cała polenta zostanie włączona i mieszanina zacznie gęstnieć. Przełącz na drewnianą łyżkę, zdejmij ogień i kontynuuj mieszanie, aż będzie gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok