Polenta Bites z serem pleśniowym, pomidorami i orzeszkami piniowymi

Polenta Bites z serem pleśniowym, pomidorami i orzeszkami piniowymi
Polenta Bites z serem pleśniowym, pomidorami i orzeszkami pinii może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 62 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, bazylia, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Sałatka Farro z serem pleśniowym, orzeszkami piniowymi i pomidorami, Rotini Z Kozim Serem, Orzeszkami Piniowymi I Pomidorami, oraz Grzesznie pyszna sałatka z buraków z serem pleśniowym, rzepą, figą i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko masło 24 mini Muffin kubki (każdy o 1 3/4 cala średnicy z 1/2-cala-wysokie strony).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2
Bulion zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średniego; stopniowo ubijaj mączkę kukurydzianą. Gotować, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, stale mieszając, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z parmezanem. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SólSól
4
Łyżka 1 1/2 łyżki gorącej polenty do każdej filiżanki muffin. Używając tylnej części łyżki, mocno zapakuj polentę do kubków. Używając palca, zrób wgłębienie w środku każdej polentowej tarty do napełniania. Schłodzić do ostygnięcia i ustawić, około 3 godzin. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać schłodzone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
5
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia folią. Korzystając z końcówki noża, podnieś tarty polenta z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przenieść tarty, wcięte bokiem do góry, do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Umieść 1 kostkę sera pleśniowego w każdym wgłębieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
8
Posypać serem zieloną cebulą i orzeszkami piniowymi. Wierzch każdej tarty z 2 ćwiartkami pomidorowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
SerSer
PomidorPomidor
9
Piec, aż ser topi się i polenta jest rozgrzana przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Tarty przekładamy na talerz, posypujemy bazylią i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn