Pokrój i piecz kruche ciasto orzechowe
Pokrój i piecz kruche ciasto orzechowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 719 kalorii, 7G białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ekstraktu z wanilii, masło, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Heath Bar Slice 'N Bake Shortbread Cookies for # Baketogether, Slice ' N ' Bake Vanilla Brown Butter Pecan Cookies...Zanurzone w czekoladzie, oraz Berry shortbread cheesecake slice.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając, aż mieszanina będzie gładka. Wymieszać z orzechami pekan i wanilią.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Uformuj ciasto na 3 (10-calowe) kłody; owiń kłody osobno papierem woskowym i schłodź 4 godziny.
Pokroić każdy dziennik na 28 plasterki, i umieścić plasterki 1 cal od siebie na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 12 minut lub aż brzegi będą złote. Fajne na stelażach z drutu.