Pokroić i upiec ciasteczka imbirowe
Pokroić i upiec ciasteczka imbirowe to bezmleczne przepis na 180 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz złote rodzynki, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Slice ' N Bake Rudolph Cookies, Slice' n ' Bake Fruitcake Cookies, oraz Ciasteczka Kokosowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Dodaj rodzynki, dobrze mieszając. Odstawić.
Ubić margarynę, cukier i wanilię na średniej prędkości miksera elektrycznego 3 minuty.
Dodaj jajko; pokonać z dużą prędkością 1 minutę. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, dobrze ubijając.
Zwiń każdą porcję w 12-calowy kłodę. Owiń w folię lekko pokrytą natryskiem do gotowania. Zamrozić co najmniej 8 godzin.
Rozpakuj ciasto i pokrój każdą kłódkę na 24 plastry (1/2 cala).
Umieść 1 cal od siebie na arkuszach ciastek pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 12 minut.
Usuń z arkuszy ciastek i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.