Podwójny Dip Krabowy Z Serem
Double Cheese Crab Dip to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Ta przystawka ma 517 kalorii, 29g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz & chunky salsa, pasteryzowane mięso krabowe, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Dip Z Serem Pimento, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać sos picante i chili w proszku w małej misce.
Rozłóż serek na dnie 9-calowego talerza ciasta. Top z mieszanki SOS picante, mięso krabowe, ser Cheddar i oliwki.
Piec przez 15 minut lub aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie. Top z dodatkowym sosem picante.
Podawać z trójkątami pita, chipsami tortilla lub świeżymi warzywami do zanurzenia.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 139 dolarów.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.