Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Podwójne ciasteczka czekoladowo-miętowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis daje 72 porcje z 162 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z mięty pieprzowej, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so great spoonacular score of 11%. Spróbuj Podwójne ciasteczka czekoladowo-miętowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Śmietana razem, masło, cukier i jajka.
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Dobrze wymieszaj.
Wpadnij do teaspoonful na kartkę z ciasteczkami.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 8-9 minut. Ciasteczka będą miękkie. Ostudzić około 1 minuty na arkuszu ciastek, a następnie wyjąć do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Odmiana przepisu: aby uzyskać inny smak, pomiń ekstrakt z mięty pieprzowej i użyj w sumie 2 łyżeczek wanilii. Wymień także chipsy o smaku masła orzechowego na chipsy czekoladowe.