Podwójne Batoniki Z Kruszonką Czekoladową
Podwójne batoniki z kruszonką mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, vanillan ekstrakt, masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Czekoladowe Magiczne Batoniki Z Kruszonką, oraz Batoniki z kruszonką malinowo-czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
W małej misce wymieszać mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce śmietana masło i cukier; ubić w jajkach i wanilii. Wymieszać mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny jaj.
Rozprowadź ciasto na nasmarowanej patelni o wymiarach 9x13 cali.
Piec przez 15 do 20 minut.
Posypać pianki na wierzchu upieczonych batonów; piec 3 minuty więcej. Super.
Umieść chipsy czekoladowe i masło orzechowe w bezpiecznej misce mikrofalowej. Roztopić czekoladowe chipsy i masło orzechowe w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż stopią się razem. Gotować minutę po minucie, mieszając po każdej minucie.
Płatki zbożowe wymieszać z mieszaniną czekolady.
Rozprowadzić mieszaninę czekolady na schłodzonych batonach. Schłodzić, pokroić w kostkę i schłodzić.