Ciepła sałatka z cukinii i ziemniaków z Pesto
Ciepła sałatka z cukinii i ziemniaków z Pesto to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oleju rzepakowego, cukinia, mielenie soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepła sałatka ziemniaczana z Pesto i żurawiną / / DF & GF, Ciepła sałatka z ziemniaków i tuńczyka z sosem pesto, oraz Ciepła sałatka ziemniaczana z pesto z jarmużu i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w gorącym woku i lekko ugotować wstążki cukinii z czosnkiem, aż będą miękkie.
Dodać ziemniaki i wrzucić.
Doprawić solą i pieprzem.
Skropić domowe pesto nad każdą sałatką. Może pomóc poluzować pesto z odrobiną oliwy z oliwek lub oleju rzepakowego.uwagi: Użyj mojego przepisu na tradycyjne pesto. Jeśli robisz to danie dla wegan, po prostu pominąć parmezan