Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać podstępny szpinak, ' grzybki i muszki spróbować. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1427 kalorii, 41g białka, oraz 54g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz anchois, ser parmezański, obfite płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sneaky Spin Chocolate Chocolate Chip Muffins, Mini Mac i " grzybki, oraz Szybkie marynowane grzybki.
Instrukcje
1
W dużym garnku zagotuj osoloną wodę. Ugotuj makaron al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Podczas gdy makaron gotuje, podgrzać trochę oliwy z oliwek w dużej szerokiej patelni saute z boków. Używam AllClad 4 qt. saucier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać grzyby i doprawić płatkami czerwonej papryki oraz solą i pieprzem. Gotuj powoli, niezakłócony, aż grzyby wydadzą swój płyn i wchłoną go ponownie-około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Dodać czosnek, wymieszać i krótko gotować. Grzyby odsunąć na bok, dodać masło i anchois na środek patelni i gotować i rozgnieść rybę na maśle. Teraz wymieszaj grzyby z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Mam nadzieję, że makaron jest już gotowy, więc odcedzić go na durszlak, i dodać go do patelni z grzybami i anchois. Wymieszać, następnie dodać cały szpinak i wrzucić do gotowania. Ciepło makaronu zwiędnie / ugotuje szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Lubię podawać to w dużej płytkiej misce do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Skropić kilka łyżek oliwy z oliwek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wymieszać makaron, szpinak, grzyby dobrze wymieszać i dodać wodę z makaronu w razie potrzeby, aby był trochę pikantny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Mieszane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Miejsce w misce. Top z orzeszkami pinii, bułką tartą, parmezanem i skórką z cytryny.