Podstawowe Naleśniki

Podstawowe Naleśniki
Podstawowe naleśniki mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 10 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jaj, białka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Podstawowe Naleśniki, Naleśniki Podstawowe, oraz Podstawowe Naleśniki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Mąkę i sól połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć mleko, białka i jajka w misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać do mieszanki mąki, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść 8-calową patelnię z krepy lub patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać skąpe ciasto 1/4 szklanki do patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować około 1 do 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Krepa jest gotowa do obrócenia, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany. Obrócić naleśniki i gotować przez 15 sekund z drugiej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Kładziemy krepę na ręczniku; chłodno. Powtarzaj procedurę, aż całe ciasto zostanie użyte, mieszając ciasto między naleśnikami. Ułóż naleśniki między pojedynczymi warstwami papieru woskowego lub ręczników papierowych, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn