Podstawowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym
Przepis podstawowe babeczki waniliowe z lukrem z serem waniliowym może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, skracanie warzyw, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki waniliowe z lukrem śmietankowym z masłem wiśniowym, Babeczki Waniliowe Z Lukrem Śmietankowym Z Masłem Wiśniowym, oraz Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 18 kubków na muffinki z papierem do babeczek.Krem skracający i cukier do puszystości. Odstawić.Mąkę i sól przesiać. Odstawić.
Wymieszaj jajka, maślankę, wanilię, sodę oczyszczoną i ocet w osobnej misce. Na przemian dodając mieszaninę mąki i maślanki do mieszaniny skracającej, mieszając po każdym dodaniu.
Wymieszać aż do całkowitego połączenia.
Wlać ciasto do wkładek do babeczek.
Piec przez 17 do 20 minut, lub aż po prostu zrobić.
Wyjmij z piekarnika, a następnie usuń babeczki z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Lód po ostygnięciu i udekoruj posypką cukrową, jagodami, kandyzowanym imbirem itp.Lukier
Wymieszać wszystkie składniki w misce do mieszania, aż całkowicie połączone. Babeczki chłodzone lodem.