Podeszwa Pieczona Z Sosem Musztardowym
Pieczona Podeszwa z sosem musztardowym wymaga ok. 19 minut od początku do końca. Na 14,76 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. To danie główne ma 629 kalorii, 87g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka majonezu, musztarda dijon, filety z soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Podeszwa Pieczona Z Sosem Musztardowym, Pieczona Podeszwa Z Musztardą I Tymiankiem, oraz Pieczona Tilapia z musztardowym sosem szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryć blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.Ułóż filety, aby nie overlap.In małą miskę, połączyć majonez, musztardę, pietruszkę i pieprz i dokładnie wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na filetach.Broil 3 do 4 cali od ciepła przez 4 minut, aż ryby płatki łatwo widelcem.Filety ułożyć na półmisku, udekorować klinami cytrynowymi i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.