PLAT-Pancetta, sałata, awokado i pomidor z Romano Aioli
PLAT-Pancetta, sałata, awokado i pomidor z Romano Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 771 kalorii, 17g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Mieszanka pancetta, czosnek, serce sałata rzymska, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z pancettą, Mizuną i pomidorami z Zielonym czosnkiem Aïoli, Kanapka z pancettą, sałatą i pomidorem Ino, oraz Śniadanie PLT (Pancetta, sałata & pomidor ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni saute Nonstick ustawić na średnim ogniu, gotować pancetta partiami, aż chrupiące, 3 do 4 protokół z każdej strony.
Odstawić na papierowy ręcznik i odstawić.
Dla aioli: w robocie kuchennym, dodać czosnek i puls. To nie tylko rozbija czosnek, ale sezonuje miskę. Następnie dodaj sok z cytryny, musztardę, cukier i żółtka.
Posypać solą i pieprzem. Proces aż do połączenia, około 10 sekund. Następnie powoli przesyłaj olej podczas pracy maszyny. Zeskrobać boki miski, dodać ser Romano i przetworzyć przez kolejne 10 sekund. Smak i dostosować przyprawy z więcej soku z cytryny, sól i pieprz w razie potrzeby.
Do budowy kanapki: lekko tostować chleb. Posmaruj trochę aioli na każdej kromce chleba. Na wierzchu 2 plastry pomidorów, plastry awokado, 2 kawałki chrupiącej romainy i 3 do 4 plastrów chrupiącej pancetty. Ugryź jak król.