Wieprzowina w sosie musztardowym
Wieprzowina w sosie musztardowym może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 55g białka, 31g tłuszczu i w sumie 632 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,13 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką estragon, masło, makaron i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Nacierana musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Wieprzowina z sosem musztardowym, oraz Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Musztardowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni zrumienić kotlety wieprzowe z obu stron na maśle. Dopraw solą i pieprzem.
Dodaj musztardę, cebulę i estragon; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 4-6 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°.
Ułóż makaron na półmisku do serwowania. Ułóż wieprzowinę na makaronie; trzymaj się ciepło.
W razie potrzeby dodaj śmietanę i sos zrumieniający na patelnię; podgrzej (nie gotuj).
Podawać z wieprzowiną i makaronem.