Ciasteczka Z Serkiem Pistacjowym
Ten przepis daje 60 porcji z 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, serek śmietankowy, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cranberry Pistacjowy Ser Kremowy Thumbprint Cookies, Ciasteczka pistacjowe z białą czekoladą-lukier z serka śmietankowego, oraz Irish Cream and pistacjowa czekolada Thumbprint Cookies dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij masło, serek śmietankowy i cukier cukierniczy, aż się zmiksują. Ubij jajko, skórkę z cytryny, wanilię i barwnik spożywczy. W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo ubijaj w śmietankę.
Podziel ciasto na pół; uformuj każdy w 7-1/2 cala.- długa rolka.
Zwiń posiekane pistacje. Zawiń w folię. Wstaw do lodówki na 2 godziny lub do twardej konsystencji.
Rozgrzej piekarnik do 375°. Rozpakuj i pokrój w poprzek na 1/4 cala. plastry.
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia. Wciśnij całą pistację na środek każdego ciasteczka.
Piec 7-9 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią.
Wyjmij z patelni na ruszty, aby ostygły.