Plantany miodowo-wapienne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 54 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pestek dyni, miód, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Miód czosnek masło krewetki w mleku kokosowym ze smażonymi Plantanami, Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym, oraz Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla hunny.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić plantany w dużym rondlu; dodać wodę, aby po prostu przykryć. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub do miękkości; odcedzić i przenieść do dużej miski. Wymieszać pestki dyni, miód i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania