Placki ziemniaczane: Crocche di Patate

Placki ziemniaczane: Crocche di Patate
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać placki ziemniaczane: Crocche di Patate spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 368 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser pecorino, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Croccette di patate (krokiety ziemniaczane), Krokiety ziemniaczane - - - Panzeroti di Patate, oraz Gattò di patate (placek ziemniaczany) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć i obrać ziemniaki, pokroić je na 1-calowe kawałki, a następnie zanurzyć obrane ziemniaki w zimnej wodzie, aby nie utleniały się. Gdy wszystkie ziemniaki są obrane i pokrojone, umieść je w dużym garnku. Napełnij garnek zimną wodą, aby po prostu przykryć ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać 1 łyżkę soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Ugotowane ziemniaki odcedzić. Gdy są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, uruchomić gotowane ziemniaki choć młyn żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Wymieszać drewnianą łyżką, aż dobrze się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Dodać oba sery i doprawić do smaku solą i pieprzem. Używając drewnianej łyżki, ponownie wymieszać, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
7
W osobnej misce lub w misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki ubijaj białko jaja, aż utworzy błyszczące, jędrne szczyty. Za pomocą szpatułki delikatnie złóż ubite białko do mieszaniny ziemniaków. Celem jest dodanie objętości do mieszanki ziemniaków, a nie opróżnienie białek. Delikatnie złożyć w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Napełnij głęboki garnek nie więcej niż w połowie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż osiągnie temperaturę 350 F stopni. Olej powinien pozostawać w tej temperaturze lub wokół tej temperatury przez cały proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Za pomocą łyżki, zmierzyć się pełną łyżkę mieszanki ziemniaków do postaci crocche. Możesz użyć ręki, aby delikatnie uformować mieszankę w bardziej okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
11
Pracując w partiach po 6, smażyć crocche ziemniaków do złotego koloru. Użyj łyżki z rowkiem lub pająka, aby delikatnie wrzucić placki do oleju, uważając, aby nie rozpryskać gorącego oleju. Używając tej samej łyżki lub pająka, Usuń gotowe placki na talerz do serwowania. Powtórz proces, aż wszystkie crocche są gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn