Krab i skorupiaki placki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki jalapeno, mąka, koncha i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Placki kukurydziane i krabowe, Krab i chorizo placki, oraz Placki kukurydziane i krabowe z Guacamole.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu; dodać krewetki i konch. Gotować 1 minutę; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Połączyć mąkę przez zmielony czerwony pieprz w dużej misce; zrobić dobrze w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Połącz jajko, mleko i gorący sos; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Białe Bułki Obiadowe
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
4
Dodaj krewetki, koncha, i cebula przez mięso krabowe, mieszając aż do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Pozostawić mieszaninę na 10 minut.
6
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
7
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na gorący olej; smażyć partiami 1 do 2 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Odcedzić na papierowych ręcznikach i od razu podawać z pikantnym majonezem jałowcowym.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.