Krab i skorupiaki placki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki jalapeno, mąka, koncha i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Placki kukurydziane i krabowe, Krab i chorizo placki, oraz Placki kukurydziane i krabowe z Guacamole.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu; dodać krewetki i konch. Gotować 1 minutę; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Połączyć mąkę przez zmielony czerwony pieprz w dużej misce; zrobić dobrze w centrum.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.