Placki Kukurydziane Z Kompot Wiśniowym

Placki Kukurydziane Z Kompot Wiśniowym
Placki kukurydziane z kompot wiśniowy to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gałkę muszkatołową, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ravioli ze słodkiej kukurydzy z sosem bazyliowym z brązowego masła i ciepłym kompot z pomidorów wiśniowych, Kompot truskawkowo-Rabarbarowo-imbirowy z polentą, oraz Słodko-gorzki Sorbet czekoladowo-wiśniowy z kompot ze świeżych wiśni dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn